TMap® Suite Test Master/Test Manager

Aan het roer van uw testactiviteiten!

Testen is integraal onderdeel van de ontwikkelactiviteiten en stellen een organisatie in staat om een gefundeerde beslissing te nemen over het in productie nemen van informatiesystemen. De training TMap® Suite Test Master/Test Manager is bedoeld voor test managers, senior test coördinatoren of voor mensen die teams aansturen, projecten leiden of deze ambitie hebben. Tijdens de opleiding leert u wat de benodigde kennis, taken, verantwoordelijkheden en vaardigheden zijn. U bekwaamt zich verder in deze aspecten én leert hoe belangrijk ze zijn om een testproject succesvol te leiden en af te ronden. Na afloop van deze opleiding staat u daarmee stevig aan het roer van testen binnen uw ontwikkeltraject.

Een ideale start van het certificeringstraject TMap® Suite Test Master/Test Manager

Als u toe bent aan het omzetten van uw ervaring in een algemeen erkend certificaat, raden wij u aan na afloop van deze opleiding deel te nemen aan de examentraining TMap®Suite Test Master/Test Manager. Beide opleidingen zijn in combinatie met zelfstudie volledig afgestemd op het EXIN examen TMap® Suite Test Master/Test Manager.

 

Doelgroep: Testcoördinatoren en Testmanagers
Duur: 3 dagen van 09.30-16.30 uur
Data: De cursusdata staan in de opleidingsagenda
Investering: 1.630,00 EUR per persoon per opleiding (exclusief examen)
Boek: "Workbook TMap® Suite, Werken met de TMap® Suite". Inclusief de epub-versie van het boek 'Neil's Quest for Quality, a TMap® HD Story'

Direct inschrijven