TMap® Suite Test Engineer Examen

Behaal het EXIN examen TMap® Suite Test Engineer!

TMap® Suite  is dé standaard aanpak op het gebied van gestructureerd testen. Organisaties hechten daarom steeds meer waarde aan het officiële EXIN-certificaat TMap® Suite Test Engineer. Met dit certificaat bewijst u dat u gestructureerd, effectief en efficiënt kunt testen volgens TMap® Suite. Sogeti verzorgt voor u indien gewenst een incompany examen TMap® Suite Test Engineer.

Voor een individueel TMap® Suite Test Engineer examen kan deze op drie manieren afgenomen worden. EXIN Examroom, EXIN Anywhere of aan het einde van de examentraining op onze opleidingslocatie. Bij de keuze voor EXIN Examroom kunt u op een tijdstip en EXIN locatie (plaatsen in heel Nederland) zoals vermeld op de website van EXIN het examen doen. EXIN Anywhere houdt in dat u op elk gewenst moment op een voor u geschikte locatie met een eigen computer met een internet- en webcamverbinding met geluid het examen kunt maken. De omgeving waar u het examen wilt doen moet aan bepaalde voorwaarden voldoen, zie https://www.exin.com/NL/nl/support/exin-anywhere-exams-online voor details.

Wanneer u slaagt, ontvangt u het door EXIN uitgeven certificaat TMap® Suite Test Engineer in PDF-formaat. 

Goede voorbereiding: De opleiding TMap® Suite Test Engineer en examentraining

Als voorbereiding op het examen raden wij aan de opleiding TMap® Suite Test Engineer  en/of de Examentraining TMap® Suite Test Engineer bij Sogeti te volgen. Beiden zijn in combinatie met zelfstudie volledig afgestemd op het EXIN-examen TMap® Suite Test Engineer. Tijdens de opleiding TMap® Suite Test Engineer leert u de ins en outs van gestructureerd testen. De examentraining is er op gericht u voor te bereiden op het examen. Meer informatie over de opleiding en de examentraining, zoals data en locaties, kunt u vinden in de opleidingsagenda.
  

Doelgroep: Testers en Testcoördinatoren
Duur: 1 uur
Data:

U ontvangt van ons een examenvoucher waarmee u zelf datum en tijdstip kunt inplannen voor Examroom of Anywhere.

U kunt ook aan het einde van een examentraining het examen afnemen op onze opleidingslocatie.

Investering:

Zie de Opleidingsagenda - Examen mogelijkheden

Direct inschrijven