CMAP Mobile App Testing Foundation Level

Effectief testen van smartphone en tablet apps

Smartphones en tablets zijn niet meer weg te denken uit het dagelijks leven. Op dit moment zijn er al meer smartphones en tablets dan computers. Verschillende hardware, besturingssystemen, netwerkaanbieders, schermresoluties en -afmetingen maken het voor de ontwikkelaars uitdagender om de app overal hetzelfde te laten werken.

De tweedaagse training “CMAP Mobile App Testing Foundation Level” is ontwikkeld door het International Software Quality Institute (iSQI). De training bereidt de deelnemers voor op het “CMAP Mobile App Testing Foundation Level examen en geeft de deelnemers de kennis die nodig is om met mobiele applicaties aan de slag te gaan. Er wordt veel theorie behandeld en er wordt geoefend met emulators zodat de deelnemers de opgedane kennis direct kunnen toepassen. Tijdens de training wordt een oefenexamen afgenomen en vervolgens besproken met de trainer. Dit alles ter voorbereiding op het door iSQI afgenomen examen, “CMAP Mobile App Testing Foundation Level

De training is bedoeld voor iedereen die te maken heeft of gaat krijgen met het ontwikkelen of testen van mobiele applicaties. Niet alleen testers, maar ook andere projectleden zoals ontwikkelaars of projectmanagers hebben baat bij deze training. Van de deelnemers aan deze training wordt verwacht dat ze basiskennis van testen hebben.

De training kan worden afgesloten met het “CMAP Mobile App Testing Foundation Level examen (multiple choice). Om het examen te kunnen behalen, is naast de training ook zelfstudie noodzakelijk. Voor het examen kan een examenvoucher worden aangevraagd waarbij de deelnemer zelf datum en (Pearson Vue) lokatie kan kiezen om het examen af te leggen.  

Finest partner 2016

Doelgroep: Testers, Testcoördinatoren, Ontwikkelaars
Duur: 2 dagen van 09.30-16.30
Data: De cursusdata staan in de opleidingsagenda
Investering: 1.050 EUR per persoon per opleiding (exclusief examen á 250 EUR)
Lesmateriaal: Materiaal in het Engels, training in het Nederlands

Direct inschrijven