Incompany opleidingen

Incompany-opleidingen: een voordelige keuze en conform úw wensen

Alle open opleidingen uit ons opleidingsaanbod kunnen we voor u eveneens incompany organiseren. Dit is kostentechnisch interessant als u minimaal 4 tot 6 deelnemers heeft voor dezelfde opleiding. Bovendien kunnen we maatwerkopleidingen samenstellen over onderwerpen die we regulier niet bieden. Deze maatwerkopleidingen zijn helemaal gericht op úw organisatie. Tijdens deze opleidingen kunt u uw praktijkvragen makkelijker inbrengen. Een ander bijkomend voordeel is dat de opleiding bij u in huis georganiseerd wordt. Dit scheelt uw medewerkers aanzienlijk in reistijd en -kosten!

Aanvullend aan een incompany-opleiding kunnen wij een coach voor u inschakelen. Deze coach ondersteunt uw medewerkers bij het in de praktijk brengen van de opgedane kennis.

Voor een aantal specifieke onderwerpen bieden we alleen incompany-opleidingen aan. Deze opleidingen zijn dus niet als opleiding op basis van open inschrijving beschikbaar:

Voor het aanvragen van een offerte voor een incompany-opleiding kunt u vanzelfsprekend contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst!