Dinner Lectures en Awareness Workshops

Raak geïnspireerd op het gebied van Testen of Kwaliteitszorg!

U kent dat wel: u wilt vernieuwen op het gebied van testen, toetsen of kwaliteitszorg, maar uw omgeving is er nog niet aan toe. De eerste stap om uw omgeving te overtuigen, is haar bewust maken van het belang van het betreffende onderwerp. Of u wilt een vernieuwing doorvoeren, maar u weet niet waar u moet beginnen. Ook dan is het goed u te laten inspireren door specialisten op het betreffende gebied. Hiervoor biedt Sogeti u Awareness Workshops en Dinner Lectures over actuele onderwerpen naar keuze. Tijdens deze workshops en lectures behandelen onze ervaren trainers een actueel onderwerp op het gebied van testen, toetsen of kwaliteitszorg. U wordt in een korte sessie geïnspireerd en gaat in uw eigen praktijk aan de slag met de aangereikte ideeën.

Incompany Awareness Workshops: geheel voor u op maat

Om uw omgeving bewust te maken van het belang van een bepaald onderwerp kunnen wij voor u een incompany Awareness Workshop organiseren. De deelnemers van deze workshop zijn belanghebbenden, die baat kunnen hebben bij het betreffende onderwerp. Als u bijvoorbeeld ketentesten onder de aandacht wilt brengen, kunt u alle partijen binnen de betreffende keten uitnodigen. U bepaalt de doelgroep en het onderwerp op het gebied van testen, toetsen of kwaliteitszorg dat wordt behandeld.

Dinner Lectures: raak geïnspireerd tijdens een heerlijk diner

Een Dinner Lecture is een bijzondere vorm van een Awareness Workshop op basis van open inschrijving. Tijdens deze Dinner Lectures inspireren onze trainers u vanuit hun brede ervaring met het betreffende onderwerp, aan de hand van praktijkvoorbeelden. Bovendien heeft u interessante discussies met uw tafelgenoten onder het genot van een heerlijk diner! Onze trainers behandelen steeds weer uiteenlopende actuele onderwerpen.

Lees meer ...
 

Doelgroep: Testers, Testcoördinatoren, Testmanagers en Stakeholders
Duur : Dinner Lecture (DL): 1 dag van 16.00-22.00 uur
Awareness Workshop: 1 dagdeel van 09.00-13.00 uur of 13.00-17.00
Data: Wordt gepland.
Investering: 350,00 EUR per persoon per Dinner Lecture

Direct inschrijven

Deze Awareness Workshops organiseren wij alleen incompany. Wij maken graag een offerte voor u!