TPI NEXT® Foundation Examen

Behaal het EXIN examen TPI NEXT® Foundation!

TPI NEXT® is de internationale standaard die inzicht geeft in de volwassenheid van testorganisaties en een stappenplan levert voor verbeteringen, ongeacht welke testmethode gebruikt wordt. Daarbij staan de business drivers centraal en er wordt rekening gehouden met ontwikkelingen zoals Agile, outsourcing, multiple test processes en end-to-end testing. TPI NEXT® is het eerste test improvement model waarvoor certificering op foundation niveau behaald kan worden.

Met dit certificaat bewijst u dat u test improvement principes kan toepassen volgens TPI NEXT®. Sogeti verzorgt voor u indien gewenst een incompany examen TPI NEXT® Foundation.

Voor een individueel TPI NEXT® Foundation examen kan deze op drie manieren afgenomen worden. Inhouse op opleidingslocatie Sogeti Amersfoort, EXIN Examroom of EXIN Anywhere. Examen Inhouse op opleidingslocatie Sogeti Amersfoort betekent dat u kunt aansluiten op de geplande examendata te vinden op de opleidingsagenda. Bij de keuze voor EXIN Examroom kunt u op een tijdstip en EXIN locatie (plaatsen in heel Nederland) zoals vermeld op de website van EXIN het examen doen. EXIN Anywhere houdt in dat u op elk gewenst moment op een voor u geschikte locatie met een eigen computer met een internet- en webcamverbinding met geluid het examen kunt maken. De omgeving waar u het examen wilt doen moet aan bepaalde voorwaarden voldoen, zie https://www.exin.com/uploads/content/Terms_Conditions_of_EXIN_Anywhere_Exams_Online.pdf, artikel 9.2 voor details.

 

Goede voorbereiding: de opleiding TPI NEXT® Foundation.

Als voorbereiding op het examen raden wij aan de training TPI NEXT® Foundation bij Sogeti te volgen. Ook bieden wij als mogelijkheid de E-learning variant aan. Beide opleidingen zijn in combinatie met zelfstudie volledig afgestemd op het EXIN-examen TPI NEXT® Foundation. Tijdens de opleiding TPI NEXT® Foundation en/of de E-learning leert u de ins en outs van het test improvement proces. Meer informatie over deze opleidingen, zoals data en locaties, kunt u vinden in de opleidingsagenda.
 

Doelgroep: Testers, Testcoördinatoren, Testmanagers en Stakeholders
Duur: 1 uur
Data:

U ontvangt van ons een examenvoucher waarmee u zelf datum en tijdstip kunt inplannen voor Examroom of Anywhere.

Het examen kan ook afgenomen worden op onze opleidingslocatie. Voor data zie de opleidingsagenda.

Investering:

Zie de Opleidingsagenda - Examen mogelijkheden

Direct inschrijven