Sogeti opleidingen voor Testen en Kwaliteitszorg

Het antwoord op úw opleidingsvraag!

Aan iedere opleidingsvraag op het gebied van testen en kwaliteitszorg liggen één of meerdere bedrijfsdoelstellingen ten grondslag. U wilt bijvoorbeeld kosten besparen door gestructureerd, effectief en efficiënt te testen. In dit geval is het van belang dat uw Testers leren testen volgens de methode TMap®Suite. Wilt u meer rendement uit uw testorganisatie halen? Dan is het essentieel dat de medewerkers binnen uw testorganisatie in staat zijn het testproces te verbeteren met behulp van TPI NEXT®. Sogeti heeft het antwoord op al uw opleidingsvragen: een ruim opleidingsaanbod op het gebied van Testen en Kwaliteitszorg.

Onderstaand vindt u meer informatie over:

Een ruim aanbod aan opleidingen op het gebied van testen en kwaliteitszorg

Sogeti heeft voor haar klanten een uitgebreid opleidingsaanbod op het gebied van testen en kwaliteitszorg ontwikkeld. Wij bieden opleidingen onder meer op het gebied van: 

  • TMap® Suite
  • ISTQB®
  • Test Process Improvement NEXT® (TPI NEXT®)
  • Test automatisering (Tosca, UFT, Selenium)
  • Agile/SCRUM

Met de opleidingen uit ons opleidingsaanbod geeft Sogeti uw medewerkers de juiste bagage, waardoor u uw bedrijfsdoelstellingen kunt realiseren.

Ga terug naar boven

Een uitgebreid opleidingsaanbod op basis van open inschrijving

In de opleidingsagenda vindt u een uitgebreid opleidingsaanbod op basis van open inschrijving. Deze opleidingen worden verzorgd door trainers met een gedegen ervaring binnen het betreffende vakgebied. Zij hebben als testprofessional ruime praktijkervaring opgedaan bij opdrachtgevers in verschillende sectoren en verzorgen al jarenlang opleidingen voor onze klanten. Het resultaat: praktijkgerichte en inspirerende opleidingen.

Ga terug naar boven

Incompany-opleidingen: een voordelige keuze en conform úw wensen 

Alle open opleidingen kunnen we voor u eveneens incompany organiseren. Dit is kostentechnisch interessant als u minimaal 4 tot 6 deelnemers heeft voor dezelfde opleiding. Bovendien biedt Sogeti (maatwerk) incompany-opleidingen en praktijkgerichte coachingstrajecten over specifieke onderwerpen helemaal gericht op úw organisatie. Tijdens deze opleidingen kunt u uw praktijkvragen makkelijker inbrengen. Bijkomend voordeel is dat de opleiding bij u in huis georganiseerd wordt. Dit scheelt uw medewerkers aanzienlijk in reistijd en -kosten!

Ga terug naar boven

Instituutsdiploma en de mogelijkheid tot officiële certificeringen

Na afloop van iedere opleiding ontvangt u een door de trainer ondertekend certificaat van deelname. Bovendien biedt Sogeti diverse officiële certifceringstrajecten:

Indien gewenst faciliteert Sogeti voor de certificeringstrajecten een incompany groepsexamen.

Ga terug naar boven

Meer informatie? Raadpleeg de brochures of neem contact met ons op!

Een compleet overzicht van ons opleidingsaanbod vindt u ons portfolio-overzicht in de bijlage. Uitgebreide informatie over ons opleidingsaanbod vindt u op deze site. Heeft u nog vragen of wilt u een offerte? Neem dan gerust contact met ons op, wij zijn u graag van dienst! 

Ga terug naar boven